2008. szeptember 17., szerda

Első bejegyzés

Sok szeretettel köszöntök mindenkit a visszahódítás blogon. Azért született, hogy egy kérdés se maradjon válasz nélkül. Írjatok bátran!

Üdvözlettel,
Gábor

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Kedves Gábor!
Én már régebben olvastam a könyvedet,de nem volt szükségem rá akkoriban,most újra elolvastam,még sem tudom hogy is kezdjek neki a visszahódításnak!

A párom kb. egy hónapja lépet le,egy másik nő miatt,azt mondta szép lassan beleszeretett,és a kiváncsiság ami hajtja!
4,5 félévig voltunk egxütt,ő volt az aki mindig bujt,és aki mindig szeretetre vágyott,ő sürgette,az összeköltözést is,és a gyerekéert is ő volt oda!amit én szivesen teljesítettem,mert borzasztoan szeretem!a kislányunk egy éves,és mikor közölte elfog menni én minden hibát elkövettem amit csak lehet:sms-ek,könyörgés,sirás!aztán kicsit magamhoz tértem,közöltem vele,ha tényleg menni akkar akkor pakoljon,mert ha igazán szeretam hagyom,hogy had mennyen!
azóta a kislány miatt találkozunk csak,szinte minden héten egyszer párórát!próbálok hüvös,és távolságtartó lenni,pedig a szivem szakad meg!a lakásunkat ahol éltünk együtt,úgy rendeztem át,hogy abból látja ott már nincs helye!két gyerekem van (volt egy válással végződő házasságom,onnét van egy 12 éves fiam),külön szobába tettem őket én meg kiköltöztem a nappaliba,mintha nem is várnám,hogy visszajöjjön!

de nem tudom mi is lehetne a következő lépés!nem tudom ilyen helyzetben,hogy mi csak nálam,a volt lakásunkban tudunk találkozni mit is tudnék tenni!vagy várnom kellene egy kicsit?
kérlek segíts,ha tudsz!
előre is köszönöm!